Forsinkede opdateringer af Skærsildens eventyr

Forsinkede opdateringer af Skærsildens eventyr

Hej evt. læsere
Jer som følger med i vores færden kan måske nok blive lidt desorienterede over hvornår vi er hvor. Desværre er vi ca. en måned bagud med indlæggene – men de kommer lige så stille. Det er faktisk ikke altid så let at nå eller at ha’ overskud til at få skrevet om et sted, inden man er videre ud over bølgen blå. Og så er der lige det med datamængder og netforbindelser eller rettere sagt mangel herpå. Nogle gange er indlæg til vores store frustration simpelthen forsvundet ud i skyen, eller Gud ved hvor. Og det på trods af den meget kompetente webmaster!

Nu ligger vi dog nogle dage i Muxia ( en hyggelig by og fin havn), en af de absolut vestligste og mest forblæste galiciske byer tæt på verdens ende, Cabo Finisterre og venter på lidt blidere vinde. Så håber vi at få gang i nogle flere indlæg….


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.