14-17/9 2017 Ile aux Moines.

14-17/9 2017 Ile aux Moines.

Da aftalen var på plads kunne vi så sejle lidt mere rundt her i Golfen og valgte at sejle til en ø som hedder Ile aux Moines til en lille havn hvor gæster ligger ved 2 pontoner et pænt stykke ude i havnen og med alle de små færger sejlende imellem dem og havnen. Der er dog både strøm og vand på broerne. Der kommer mange turister her med små færger og der er ca. 3000 fastboende.

Ile aux Moines.

Endnu en hyggelig ø, (jeg synes jeg gentager mig selv med dette ;-)). Det er blevet ret koldt (under 10 grader om natten) så vi har fyret kørende en del og kan så stadig sidde i cockpitteltet. Det regner også ret meget så her hygges også en del i båden. Vi sejler nok videre i morgen søndag 17. Her er også fine østers.

Lidt billeder:

Det kan tilføjes at man skal passe på når man vil koge pasta i cockpittet og samtidig bevæge sig rundt på badeplatformen. Jeg fik pastagryden til at falde på dørken, men opdagede først dette da der kom en stråle kogende pastavand ud f lænsehullerne og ramte min storetå. Den kom dog hurtigt i koldt vand, men jeg fik alligevel en 2. grads forbrænding på en del af den.

Kogt storetå.

Men her var også gode steder at få østers direkte fra producenten, så det skulle også prøves. Som det ses (billedserien ovenover) kunne vi også få regnbue det ene sted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.