12-14/9 2017 Saint-Goustan (Auray)

12-14/9 2017 Saint-Goustan (Auray)

Efter nogle dage i den flotte havn i Port du Crouesty sejlede vi ind i Golfe du Morbihan som er et kæmpe sejlsports- og ferie område med kun en smal åbning ud mod Biscayen og dermed meget kraftige strømme. Der skulle også komme et kraftigt lavtryk med blæsevejr over 15 m/s forbi så vi sejlede op af en smuk flod til Saint-Goustan og Auray som er 2 byer på hver sin side af floden. De er meget smukke og derfor også med mange turister. Her mødte vi nogle meget flinke havnepersoner, som sørgede for at vi fik et rabatkort til alle havne i Morbihan området. Vi besluttede os for at besøge Vannes hvor det var planen at båden skulle overvintre og få lavet en aftale.

Lidt billeder fra Vannes:

 

Vannes er også en meget smuk og levende by, men da vi fik priserne på havneplads var de meget højere end forventet. Det var dog særdeles fine forhold. der var aflåselig port ind til broerne og fine serviceområder. Vi ville gerne lige overveje det, og da vi kom hjem spurgte vi havnen hvor vi lå om det var muligt at ligge der. Det var der og til ca halvdelen af prisen. Det er så også mellem 2 bøjer midt ude i floden og ikke så gode faciliteter, men et meget sikkert sted uden bølger og kraftige vinde. Og vi skal jo ikke selv være der ret meget. 

En anden god ting her er at vi gratis kan låne helt nye elcykler så vi kan komme lidt lettere op ad de stejle bakker og måske også længere omkring. Det TGV tog vi har bestilt fra Vannes stopper også her i Auray så det er også godt.

Billeder fra Saint-Goustan:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.