Trebeurden 13/8 – 17.

Trebeurden 13/8 – 17.

Trebeurden er en mindre havn med søl og hvor det ville koste 30 euro at ligge for vores lille båd men det var muligt at ligge ved nogen bøjer uden for havnen i naturskønne omgivelser. Og så endte vi med at ligge helt gratis. Det kan jeg rigtig godt lide. Det er svært at ankre, da der ligger mange faste både ved bøjer også, så man kan ikke få svajeplads nok. Der er pænt store sømærker og et dejligt landskab at kigge på.

Jeg lægger ruten inde i skærgården da det er næsten vindstille og vi sejler når strømmen er svagest. I blæsevejr og kraftig strøm er der meget store og skæve strømsøer og så er det ikke særlig rart at være her. Søkortene ser ud til at passe vældig godt. Da vi lå ved bøjen så vi en masse mennesker der var kravlet op på noget, vi tror er gamle stendysser, som vi også har i DK.

Stendysser ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.