L’Aberwrac’h 14/8 – 17.

L’Aberwrac’h 14/8 – 17.

Her var en lille havn mere hvor det skulle være muligt at ankre uden for havnen. Men da søen så lidt urolig ud og vi blev venligt modtaget af havnefogeden i gummibåd, valgte vi havnen. Det har sine fordele at ligge i havnen men da havnepengene efterhånden mange steder er steget fra 12 € til +25 € pr nat, er de rare at spare så der er til rigtig god mad. Men her kostede havnen 23 euro og bøjerne 19 euro så der var ikke meget sparet. Her er lidt billeder fra turen derud.

Vi havde ikke rigtig noget mad og lavede noget fiskesuppe vi havde købt i Normandiet samt flute og lidt ost. Der var en masse der stod og fiskede, men kun 1 der fangede noget. Christina så ham sætte fiskene ud igen og spurgte hvorfor han gjorde det. Jo han fiskede kun for fornøjelsens skyld, men hun måtte da gerne få den næste fisk han fangede. Vi havde lige fået den første skefuld suppe da hans kone spurgte om det var os der gerne ville have en fisk. Christina var hurtig og sagde jotak, men det var mig der kom til at rense den. I mens så alle de andre fiskere der ikke havde fanget noget lidt misundeligt til!

De fortalte os at det var en Vieille, og mente den kunne holde til næste dag, når vi nu havde lavet mad. Han havde også en lille pige med som fik en plade chokolade for at ha’ hjulpet sin far med at fange en fisk til os. Det blev hun vældig begejstret over.

Næste dag var vi en tur rundt og se lidt på omgivelserne og her er rigtig flot. Der er et sportscollege eller noget lignende samt mange andre aktiviteter. Det vrimler med Hobbie cats og andre catamaraner, optimistjoller, surfboards (wind), kajakker, SUP boards, cykler og løbere. Her er lidt billede taget oppe fra fyrtårnet mm.

Masser af aktivitet.

3 Replies to “L’Aberwrac’h 14/8 – 17.”

  1. Kære begge to. Håber det er denne måde man kan sende en hilsen til jer! Sikke meget i oplever, dejligt. Tak for postkort. Det går godt herhjemme,vi arbejder i træ, og have,osv. Spændende at se billeder fra jeres tur. Fortsat god tur. Kh. Marianne.

    1. Hej Marianne, jo det er fint at sende hilsener her. Men det er lang tid siden jeg har taget mig tid til at skrive.

  2. Det er så hyggeligt at se. Vi fik kun kom rundt om Sjælland + lidt mere. Der er masser af sømil endnu heldigvis. Dejligt at drømme mere eksotisk med Jer. Fortsat god tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.