Ouistreham 30/7 – 17.

Ouistreham 30/7 – 17.

Vi sejlede tilbage til Ouistreham da broerne åbnede kl. 15. Fin tur ned af kanalen igen, men måtte ligge uden på en anden båd. Det er nu også hyggeligt, da man jo lige udveksler lidt erfaringer og spørger til hinandens  planer. Tidevandet er sådan for tiden at vi er nødt til at starte meget tidligt, eller ret sent. I morgen starter vi tidligt, nemlig allerede ved 6 tiden inden der lukkes for udsejling, og så vi kan nå at være fremme i næste havn når den åbner ved højvande. Det vil sige at man kan sejle mellem 4 og 10 timer inden for samme lavvande, eller også skal det være 16 timer eller mere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.