10-11/7 2022 Cambrils

10-11/7 2022 Cambrils

Efter nogle timers sejltur hvor der i den sidste halvdel var vind nok til at kunne sejle for sejl alene, ankom vi til Cambrils.

Kysten her er kønnere end oftest og ikke så bebygget

Vi blev modtaget af en yderst høflig og hjælpsom marinero. Alt var tip top, broen, badefaciliteterne, +vaskemaskine ( tiltrængt) samt en hyggelig lille café med røde parasoller helt ude ved havnehullet. Først to gange kaffe og så en mojito til deling. Her sad vi i den lave sol og så på trafikken ind og ud af havnen. Så vi fik da i det mindste noget for de 46 € i havnepenge. Selve den ret store by med relativ lav bebyggelse i varme okkerfarver tog sig også godt ud – mere over i det provencalske end det typisk spanske.

Cambrils set fra havnen

Området her og også i L’Ametlla de Mar appellerer tydeligt til franskmænd idet 1/3 af turisterne er franske. Resten er stort set spanioler. Ud over at lufte Chico oppe på promenaden blev vi båden og nød den stille aften.

11/7 Samtidig med morgenmaden blev vask nr. to sat i gang. Og bagefter gik vi op med Chico på promenaden og studerede folkelivet som nok 80% bestod af forskellige former for motionister i alle aldre. Siden var vi lidt længere inde i byen, som ikke lader til at være et kultureltskatkammer, men der er pænt og behageligt at være.

Find Erik
Masser af restauranter i byen og på promenaden

Vi fik købt ind, ikke mindst en lille uimodståelig jordbærtærte til deling. Vi frådser ikke, men vi er jo gået helt glip af jordbærsæsonen hjemme i år. (Stakkels os). Måske mest jeg syntes, at vi skulle sejle videre og forsøge at finde en god ankerplads for natten. Sådan blev det i al fald, så ved middagstid tøffede vi afsted i den nærmest fraværende vind. 

Farvel til Cambrils

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.