19/9 – 2017 Port de Crouesty (igen).

19/9 – 2017 Port de Crouesty (igen).

Selvom der var spændende her, trak sejlerbenet igen i os. Vi skulle også have vasket en del og der var et fint vaskeri i Port Le Crouesty, så vi sejlede dertil i dag. Det var en lille tur på under 10 sømil men med dejlig vind. Det er dog ikke høje temperaturer vi er plaget af, her er 15 – 18 grader om dagen, men det er meget behageligt. Man kan jo tage en sweater eller en jakke på, eller måske endda en kasket 😉

  

 

Vi fik vasket og tørret tøj mm. Vi fik begyndt oprydning både i tøj, proviant og båd. I morgen sejler vi til Auray (Saint Augustan).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.