LØGSTØR – IGEN 2/8-24

LØGSTØR – IGEN 2/8-24

Klokken 10 sagde vi farvel til Amtoft og sejlede ud på Løgstør Bredning i en let vestenvind. Egentlig havde vi tænkt os at nå til Nibe i dag, men omkring 30 sømil i så let vind gad vi ikke – ej heller for motor. Så hellere nøjes med at daske af sted for sejl til Løgstør, som sagtens kunne tåle et gensyn. Undervejs havde vi næsten hele bredningen for os selv, men da vi nærmede os Løgstør og Aggersundbroen, som slipper både igennem hver halve time, kom der gang i trafikken.

Snart lå vi atter i den hyggelige kanal, hvor der stadig var liv og mange gæstesejlere, og nu skulle der rådes bod  på vores kulinariske forsømmelighed, fra sidst vi var her. Der skulle spises muslinger i muslingebyen, koste hvad det ville… Så vi gik all in og ud til Kanalfogedens Køkken, hvor vi i solskin og med den fineste udsigt gennem den lægivende glasafskærmning til kanalfogedens hus fik nogle dejlige muslinger med 1/2 flaske Riesling til. Der var et helt kilo muslinger i hver portion, men vi fik spist op – hvilket sjældent skete iflg. den søde serveringspige… ( Men de var nu nogle ret små muslinger).

Efter en lille slå mavelur i solskin i cockpittet gik vi en runde gennem Løgstørs få stille og ikke voldsomt interessante gader. Det er i al fald ikke her, man skal slippe sit shopping-gen løs, der er ikke meget at komme efter, hvilket i og for sig er ret befriende.

Men Erik fandt en interessant cykel

Der var dog både en stor café/bagerbutik  og en god slagterforretning. Og det kommer man langt med, vi havde dog hverken brug for det ene eller det andet, og for øvrigt var alt lukket. Tilbage i Skærsilden sluttede vi dagen af med en bakke danske jordbær – fordi de smager godt og for at holde sommeren i hævd lidt endnu.


2 Replies to “LØGSTØR – IGEN 2/8-24”

    1. Tak, det er da rart, at der er nogen andre, der har lyst til at følge os.
      Nyd Bretagne, vi var også ret glade for Camaret sur Mer. Flotte ture man kunne gå…
      MVH
      Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.