NYBORG, START PÅ SOMMERTUR 2024

NYBORG, START PÅ SOMMERTUR 2024

Vi havde egentlig tænkt at droppe dagbogen, da vi jo er kommet tilbage i de hjemlige og kendte farvande. Men nu kommer der alligevel nogle indlæg vedr. vores sejlads. Så kan vi også selv bedre holde styr på hvor vi har været og hvornår…

NYBORG 3-4/7

3/7 Onsdag

Efter tre måneder hjemme med mange gøremål i hus og have, besøg og småudflugter, dels med vores nye WV el buzz Kermit dels med Skærsilden til Lyø, Marstal og Avernakø, tog vi afsted på et længere sommertogt nordpå mod Limfjorden med Skærsilden. Desværre med udsigt til alt andet end ønskesommervejr. Planen var at sejle op gennem Lillebælt, men med lovning om strid vestenvind de næste  mange dage ombestemte vi os i vadestedet og sejlede på 6 timer de 24 sømil mod Nyborg. Det blev en fin og frisk tur, og i medvind føles 10 m/s jo ikke af noget, og da solen til med kom frem, var det den rene nydelse. Undervejs opdagede vi at vihavde glemt vores elkogeplade, som vi bruger meget til at lave mad på i cockpittet. Heldigvis var Bodil og Steen i bil på vej tilbage fra Langeland mod Nyborg, hvor de nu har bosat sig. Så de tog lige forbi i Vornæs og hentede den for os, og vi fejrede turens start med et glas rosévin sammen med dem i Nyborg.

Denne lille svanefamilie bød os velkommen

4/7 Torsdag

Dagen efter var vejret endnu mere blæsende og med kraftige regnbyger, så vi tog en overliggerdag. Ved middagstid var der hul i skyerne, og vi gik op og fik frokost på Destilleriet/Den gamle remise og fik tre dejlige lidt specielle stykker smørebrød i de rustikke omgivelser.


Bagefter gik vi på oplevelse i den gamle by, som bestemt er et besøg værd, og vi var selvfølgelig også forbi slottet og de smukke voldanlæg. Efter nøje at ha’ gransket vejrudsigterne besluttede vi os til at komme tidligt afsted mod Kerteminde den følgende morgen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.