Oversigt over vore sejladser.

Oversigt over vore sejladser.

Jeg har tilføjet en side der viser vore sejladser siden jeg begyndte at bruge programmet Keep Sailing for alvor.

Keep Sailing er et program som tracker din sejlads, og du kan bruge det som logbog ved at tilføje tekst og billeder undervejs. Jeg synes det er et velfungerende program og en stor hjælp til at huske de enkelte sejladser.

Når man kigger på billederne får man et overblik over hvilket år man skal lede efter for eventuelt selv at blive inspireret til et besøg.

Husk også at søgefunktionen kan bruges til at finde en specifik havn eller sted (hvis vi altså har været der 😉 Man kan også søge på andre ord f.eks. delfiner eller østers.


2 Replies to “Oversigt over vore sejladser.”

  1. Hej christina og Erik. Fandt jeres rejsebeskrivelse tilfældigt efter hjemkomst fra 7 Portugal tur for godt 1 måned siden. Genkender alle jeres besøgte steder og vi holder meget af naturparken på vestkysten syd for Sines. Jeg kunne naturligvis genkende Christina selvom det er meget længe siden. Kører ikke sjældent forbi din fars hus men vover ikke at gå ind.
    Kerstin overfor døde som du ved for nogle år siden og jeg havde kendskab til det idet jeg har arbejdet sammen med Annemette som har fulgt inde til det sidste
    venligste hilsener fra Finn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.