Mere klargøring og lidt sejlads.

Mere klargøring og lidt sejlads.

Jeg fik afregnet med havnen i Portosin. Det var en fin pris på ca. 1000 kr. for lift og rengøring af bunden. Jeg havde fået sat sejl på og tænkte at en prøvetur var på sin plads. Så jeg sejlede ud på Ria de Muros e Noia og kunne se at Su-Per lå ude i San Fransisco bugten. Dem kunne jeg jo sejle ud til før jeg vendte tilbage til Muros og arbejdet med båden. Det var heldigt for lige da jeg vendte for at sejle tilbage kom der en flok på mindst 7 delfiner springende. De er fantastiske at se på, men lidt svære at filme når de ikke er helt tæt på båden. Men her er et klip:

(Det er nede i bunden, kan desværre ikke lige flytte det herop.)

Og her er sejlturen som foregik i lækker sol og 6-7 m/s vind.

{CAPTION}

{CAPTION}

Tilbage i Muros stod den på indkøb af lak da det lakerede teak var blevet lidt medtaget:
{CAPTION}

Her før slibning og lakering.
{CAPTION}

Og her efter 4 gange lak, men før en let slibning og sidste gang lak. Ud over lugekarmene fik også rorpind og nedgangstrappen en gang lak. Slibning og 1. gang lak lørdag og så Iberisk griseskulder til aftensmad. {CAPTION}

Iberisk svineskulder.
Her søndag er der givet 3 gange lak mere. I en af pauserne cyklede jeg en tur for at kigge lidt på stranden i San Fransisco bugten. Den / de er vældig flotte og der var mennesker på stranden og ude at bade i dag. {CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Ser det ikke godt ud ? Jeg er sikker på st Christina hopper i når hun kommer herned. Her i Muros klæder man især børnene pænt på om søndagen og gå på cafe mm. {CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Så er det tid til at finde noget mad, det kan tidligst ske kl. 20. Før kan man ikke bestille mad.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.