7/7 2018 Pornic.
Fredag sejlede vi så ud på Atlanterhavet med Roman, målet var Pornic.
Her skulle Roman så smage specialiteten Galettes Noir som er lavet af boghvedemel. Det blev en version med skinke, ost og æg. Her var mange mennesker.
Søndag skulle der starte en kapsejlads til Gijon i Spanien og retur. De startede med festen lørdag aften og der var nogle spændende både. Bl.a. trimaranen Chokolat. De skulle starte over flere dage og ankom så nogenlunde samtidig igen efter ca. en uge på Biscayen. En slags lang Østersø regatta. Trimaranen skulle først starte onsdag så vidt jeg kunne læse. Turen er vel på 750 sømil.
På turen langs kysten havde vi bemærket nogle pælehytter og talt om hvad de mon var til.
Vi havde gættet på noget med fiskeri, og det viste sig at være rigtigt. De sænker nogle store net ned og fanger nogle små blanke fisk som steges og spises hele. Vi har set folk med nogle mindre net, stå på moler og broer og fiske på denne måde.
Vi lå i lystbådehavnen da vi her ville stå på bunden. Men her er flot.