Så er der lidt arbejde.

Så er der lidt arbejde.

Jeg var spændt på hvordan båden så ud efter så lang tid i det fugtige Bretagne. Der var ikke strøm til affugteren, og jeg havde ikke fået monteret solcelle ventilatoren.

Mit første indtryk
Cockpittet så lidt bedre ud.
Dækket var grønt og sort.

Den så noget grøn og mat ud, men solsejlet havde beskyttet cockpittet og sprayhooden meget. Nede i kahytten var der kommet skimmel på udehynderne og også på hynderne. Godt det ikke var aftenen før jeg var kommet, for der skulle høres rent.

Alle 3 batteribanker var i topform.

Batterierne var helt opladede af solcellen, det er GEL batteriet der har lidt højere spænding. Motoren startede med det samme.
Jeg startede med at støvsuge skimmelsvampene væk, og derefter blev båden vasket udvendig.

Skimmelpude ?
Efter vask.
Nogenlunde rent nu.

I dag fredag fik jeg støvsuget noget mere og vasket indvendig med Rodalon. Så har jeg sat bommen på og trukket fald og andet tovværk. Ryddet op, vi har for meget med synes jeg. Fik også lavet en aftale om at komme på land på tirsdag i Port Cruesty. Og bestilt plads her i havnen igen. I dag vil jeg finde noget spændende mad at spise. P.S. Jeg har også justeret termometret da det viste for meget, 35 grader.

Så varmt er det ikke, sænket til 21 grader.

2 Replies to “Så er der lidt arbejde.”

  1. Ja,ja, Jeg har forstået at du kan lide krydstogt med egen skipper, men nu har du jo duelighedsbevis og har behov for at øve dig. Så kan jeg være kaptajn lidt og du styrmand ?

  2. Hej, det er godt jeg ikke er med – endnu – sådan en hovedrengørong med Rodalon og alt hvad er du MEGET bedre til!
    Kærlig hilsen din kone som nyder det dejlige danske vejr i haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.