Blog træt ?

Blog træt ?

Ja, jeg har ikke fået skrevet noget i lang tid, men det er bestemt ikke fordi der ikke sker noget. Der sker måske nærmest for meget, og så synes jeg alligevel at bloggen bliver en lang serie af gentagelser. Nej hvor er her flot, nej hvor spændende, sikken dejlig mad osv. Men er det interessant at læse bagefter ? Og er det interessant for andre. Det er nu 3 uger siden det sidste indlæg i bloggen, men jeg har besluttet at jeg vil lægge billeder op fra de steder vi har besøgt og måske skrive noget tekst til vinter når jeg kigger tilbage. Det her indlæg vil nok stå placeret forkert i forhold til dette, men sådan fungerer det. Jeg vil udgive indlæggene med de datoer hvor de er foregået og ikke nødvendigvis skrevet.

Cykeltur på Ile Belle.

One Reply to “Blog træt ?”

  1. Ja, nu har jeg fået ændret siden til et lidt mere læsevenligt design (måske), et bedre fotoalbum (måske). Så nu vil jeg begynde at redigere indlæggene hvor der flere steder kun er billeder og ganske lidt tekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.