Tur til Korshavn.

Tur til Korshavn.

Korshavn er navnet på den østlige del af Avernakø. Vi synes det er et fantastisk sted, og havnepengene er 70 kroner op til 10 m båd. Der er et meget stort naturområde (plejet) som der kan gås ture i. Der er også kort ned til en af Danmarks bedste ankerpladser, Revkrogen, som er beskyttet for næsten alle vindretninger.


Syrenerne er ved at springe ud og Danmark er allerdejligst lige nu. Vil vi så virkelig sejle sydpå om mindre end en måned. Ja, vi er opsat på at få afprøvet hvor varmt vejr vi kan holde ud at sejle rundt i. Og vandet i dag var afgjort for koldt for os at bade i, hundene ville gerne 😉


2 Replies to “Tur til Korshavn.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.