27.08/19 2. DEL AF SOMMERTOGT – AFREJSE MOD LISSABON.

27.08/19 2. DEL AF SOMMERTOGT – AFREJSE MOD LISSABON.

Efter godt to uger, travle, nyttige og indholdsrige, hjemme i Danmark, hvor vi fik set til min far, venner og bekendte og ikke mindst fik sat skik på hus og have, tog vi først på formiddagen mod Hillerød. Camilla og Niels har atter en gang været så flinke at påtage sig at passe Chico, og vores naboer vil fodre vores gamle hest som ikke kan holde huld alene ved sensommerens gamle, seje græs.

Sokkadis fodres med kraftfoder.

Lagkage på stranden.

Gammelt græs og ukrudt brændes af.

Bålet passes.

Denne gang gik rejsen planmæssigt, først til Basel og derfra videre med TAP til Lissabon, som vi nåede ud på aftenen. Sidstnævnte flyselskab serverede en (gratis?) let anretning med drikkelse til. Lidt gammeldags – men meget hyggeligt. Vi tog en taxa fra lufthavnen ned til båden og regnede med at prisen ville være som på udturen – men nej. Ham her doblede lige prisen op og så meget forbavset ud, da vi mente, at det var alt for meget, og fortalte at vi kun havde givet det halve for tre uger siden. Først da vi gik ind og hentede vagten i buret ved indgangen til havnen, kom han på andre og billigere tanker…

Og båden havde det som forventet fint. Basilikummen havde overlevet, men strømniveauet til køleskabet var faldet, og temperaturen var tilsvarende steget, så der var lidt, der skulle kasseres. Tænk at have en mand, der klokken halv tolv om natten giver sig til at tømme køleskab og vaske det med Rodalon – hatten af for det!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.